Nyt on näytön paikka

Hierojaopiskelijoiden syksy päättyy yrittäjyysosaamisen näyttöön.  Yrittäjyys on koulutetulle hierojalle lähes ainoa mahdollinen keino työllistää itsenä. Hierojien työpaikkoja ei juuri ole haettavana koko Suomen maassa. Työpaikka on luotava itse. Siksi  yrittäjyysasioiden kimppuun on käyty heti opintojen alkuvaiheessa elokuussa. Vaikka nyt on näyttö, niin koko talvi on aikaa työstää omaa liikeideaa edelleen. Toukokuun lopussa, kun opiskelut loppuvat, on vähän myöhäistä miettiä, että mistäs niitä potilaita vastaanotolleni tuleekaan. Yrittäjä oppii tietenkin oman yrityksen johtamista tekemisen kautta, mutta hyvä valmistautuminen tasoittaa yrittäjän joskus kivikkoistakin polkua.

Näytön jälkeen on syytä laulaa  ..."koska meillä on joulu, eikä rasita koulu...". Ansaittu joululoma koittaa, on aika levon ja rauhoittumisen. Loppiaisen jälkeen sitten taas uudella energialla seuraavan tutkinnon osan pariin. Oikein Hyvää Joulua Kaikille!

Samalta kirjoittajalta

Mikä kehon osa?

No polven turvotusta vähentävä kinesioteippaushan se siinä komeilee. Viimeinen kuukausi opinnoista on pyörähtänyt käyntiin.

7.5.2019

Taas yksi näyttö takana

Nyt on jännät paikat, onnistuinko hyvin viimeisessä pakollisessa tutkinnon osassa, hieronta hoitotapahtumana!

25.4.2019

Kivun hoidon menetelmiä

Hierojaopiskelijan kevätlukukausi on ahkeraa hieronnan taitojen syventämistä. Paljon käytännön työtä erilaisten potilaiden parissa.

28.3.2019

Tuoreimmat

Fuusioruokaa Valenciassa

Kokkiopiskelija Andreas työskenteli 2,5 kk fuusioruokaa valmistavassa ravintolassa, jossa mm.

5.3.2024