Kyselyvastauksia odotellessa

7.10.2016 -

Monikulttuurisuusosaaminen osoittautuikin kiperäksi määriteltäväksi. Asiantuntijamme Silja ja Aku ovat huhkineet olan takaa saadakseen kyselylomakkeen viimeisteltyä. Kysymysten muotoa on väännelty ja käännelty. VIHDOINKIN linkki kyselyyn saatiin lähtemään ja vieläpä aikataulussa pysyen. Kysely on avoinna viikot 40-41 ja odotamme vastaustulvaa paitsi Suomesta myös ulkomaisilta kumppaneiltamme Iso-Britanniasta, Irlannista, Hollannista ja Unkarista.

Turvallisuus & Riskienhallinta -päräytti kirjoittaa hankkeesta pienen uutisen e-lehteensä. Vähän pitempi artikkeli on luvassa seuraavassa lehdessä, kunhan saadaan ensimmäiset tulokset kyselystä.

Syysloman jälkeen vuorossa on tulosten tulkinta ja analysointi, joka on asiantuntija Akun ekspertiisiä. Valmistaudumme esittelemään tuloksia ihka ensimmäisessä hankekokouksessamme, joka pidetään marraskuun alussa Vantaan ammattiopistolla Vantaalla ja Amistolla Porvoossa.

Samalta kirjoittajalta

Aloituskokouksen terveiset

Ensimmäinen iso kokoontuminen takana: E4S:n joukko Hollannista, Englannista, Irlannista, Unkarista ja tietysti Suomesta kokoontui ensimmäistä kerta

17.11.2016

Kyselyvastauksia odotellessa

Monikulttuurisuusosaaminen osoittautuikin kiperäksi määriteltäväksi. Asiantuntijamme Silja ja Aku ovat huhkineet olan takaa saadakseen kyselylomakk

7.10.2016

Tuoreimmat