Haussa tieto- ja viestintätekniikan ammatillisten aineiden lehtori Varkauteen ja opinto-ohjaajia Kuopioon (3 kpl) ja opinto-ohjaajan sijaisuus (1 kpl) Toivalaan

11.1.2021
Kaksi henkilöä: toinen selkäkameraan ja toinen kasvot kameraan.

Haemme ammatillisten aineiden lehtoria (tieto- ja viestintätekniikka) 1.3.2021 alkaen (tai sopimuksen mukaan) Savon ammattiopiston Varkauden yksikköön. Katso lisää ja hae!

Haettavana kolme (3) opinto-ohjaajan tehtävää ajalle 1.3.2021 - 30.6.2023. Opinto-ohjaajien työtehtävät sijoittuvat joko Kuopion kaupungin Työllisyyden palvelutorille tai Savon ammattiopiston Kuopion yksikköön. Lue lisää ja hae meille töihin!

Opinto-ohjaajan sijaisuus 15.2.2021 - 27.12.2021 Savon ammattiopiston Toivalan yksikössä. Lue lisää ja hae paikkaa!

Savon koulutuskuntayhtymässä olet osa moniammatillista työyhteisöä, jossa arvostamme toisiamme ja yhteisiä toimintatapojamme. Järjestämme henkilökunnallemme osaamista tukevia koulutuksia, ja kannustamme työntekijöitämme myös muutoin oman osaamisen kehittämiseen.

Työntekijöiden hyvinvointia vahvistamme ennakoivilla ja laajoilla työterveyshuollon palveluilla, tarjoamme tukea liikunta-, hyvinvointi- ja kulttuuriharrastuksiin sekä järjestämme yhteishenkeä nostattavia yhteisiä tapahtumia. Haluamme myös huomioida työn ja muun elämän yhteensovittamisen esimerkiksi joustavilla työntekotavoilla.

Toteutamme Kestävän tulevaisuuden tekijät -strategiaamme – haluamme olla edelläkävijä. Tule kanssamme rakentamaan tulevaisuutta tämän päivän teoilla.

 

Ajankohtaista